Veiligheid medewerkers heeft hoogste prioriteit

Veiligheid medewerkers verhogen? Als KAM coördinator of QHSE-manager ben je verantwoordelijk voor een belangrijke taak: de veiligheid van jouw collega’s. Ondanks dat de veiligheid van medewerkers voor alles gaat, blijkt het in de praktijk behoorlijk lastig om medewerkers hier goed over te informeren en te instrueren. Met alle gevolgen van dien. De veiligheid vergroten begint met communicatie. Zeker binnen productieomgevingen is dit een grote uitdaging. Hoe communiceer je met medewerkers in lawaaiige ruimtes of met medewerkers zonder computer? Met MediaMyne Narrowcasting bereik je eenvoudig alle medewerkers op de werkvloer en communiceer je visuele berichten via beeldschermen.

Veiligheid personeel door narrowcasting

Narrowcasting als communicatiemiddel BHV

Met MediaMyne Narrowcasting krijg je een krachtige communicatietool in handen. Plaats beeldschermen op strategische plekken en zorg dat medewerkers altijd toegang hebben tot de juiste informatie. Via korte headlines en pakkende afbeeldingen communiceer je effectief de belangrijkste veiligheidsinstructies met alle medewerkers. Hierdoor is het gebruik van audio overbodig. Deel tips en tricks over veilig werken. Attendeer medewerkers op het gebruik van beschermende kleding of toon informatieve preventiefilms en verhoog de veiligheid structureel. Met MediaMyne communiceer je eenvoudig alle relevante informatie voor een veilige werkomgeving. Daarnaast biedt narrowcasting de kracht van herhaling. Sleep berichten in de playlist en stel zelf de periode en frequentie in. Het continu herhalen van de belangrijkste veiligheidsvoorschriften houdt medewerkers scherp en vermindert routinegedrag. Zo dringt het QSHE-beleid echt door bij de medewerkers.

Veiligheid medewerkers binnen handbereik

Wij snappen dat korte headlines alléén niet voldoende zijn om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. Daarom zijn onze beeldschermen uit te breiden met een unieke touch-functionaliteit. Hiermee maak je narrowcasting interactief. Medewerkers kunnen op eenvoudige wijze de playlist onderbreken en uitgebreidere informatie opvragen. Zo hebben zij de volledige veiligheidsinstructies of het ontruimingsplan altijd binnen handbereik.

 

Wil je duidelijk en goed communiceren met je medewerkers?

Duidelijk en goed communiceren

[contact-form-7 id="973"]